Hogyan rendeljen tőlünk dekorációt az ügyfél

Hogyan rendeljen tőlünk dekorációt?

Rendezvénydekoráció? Irodadekoráció? Promóció? Stand? Hívjon fel minket, vagy írjon e-mailt, és mondja el pár szóban, hogy mire lenne szüksége!

Elmeséljük, hogyan lehet profi dekorációja 10 lépésben:

  1. Hívjon fel minket, vagy írjon e-mailt, és mondja el pár szóban, hogy mire lenne szüksége. Igény szerint kérjen személyes konzultációt!
  2. Ha kiválasztotta már a helyszínt, kimegyünk, fotókat készítünk, felmérést végzünk
  3. Megállapítjuk a rögzítési pontokat, és építési technikákat, minden esetben figyelembe véve, hogy a helyszín ne sérüljön majd a dekoráció felhelyezésekor.
  4. Látványterveket készítünk az adott helyszín fotójába, az igényelt stílusban, kitaláljuk, hogy milyen típusú dekorációt készítsünk, ötleteket adunk, ha kéri. Ebben a fázisban mindenképpen közösen gondolkodunk Önnel. A látványtervek elkészítése általában 2-3 napot vesz igénybe, és természetesen bármikor módosíthatóak mindaddig, amíg Ön nem elégedett! A látványtervek szinte a megszólalásig olyanok lesznek, mint amilyen a megvalósult  dekoráció, tehát nem érheti a helyszínen kellemetlen meglepetés!
  5. Az elkészült látványterveket e-mailen küldjük át, nagyságrendi, vagy pontos költségvetéssel, a munkafázistól függően melyet excel táblázatban készítünk el, tételesen felsorolva a mennyiségeket, és a dekorelemeket. Ekkor nyugodtan módosíthat a megrendelendő mennyiségeken.
  6. Ha tisztázódtak a végleges igények, a megrendelést követően elkezdjük a gyártást. Ha kéri, anyagmintát küldünk, vagy betekinthet a kivitelezési folyamatokba.
  7. Elérkeztünk a legizgalmasabb részhez, vagyis a helyszíni építéshez, ahol Önnek már csak az a dolga, hogy csípőre tett kézzel álljon,és nézze, a megvalósuló dekorációt,  vagy csak sétáljon ki a helyszínre , ahol a már kész mű várja.
  8. Az építésekre profi építőcsapattal érkezünk, szükség szerint állványt biztosítunk, alpinistákat alkalmazunk, vagy finom kezű női munkákra szakosodott gárdát viszünk. Külső helyszínekre emelő kocsit, és behajtási engedélyt, helyszínfoglalást is szervezünk.
  9. A kész dekorációt a helyszínen átvetetjük, ha reklamációja akadna, természetesen rögtön kivizsgáljuk, és a szerződés szerint orvosoljuk, a munkánkra minden esetben garanciát vállalunk!
  10. A rendezvény után lebontjuk, elszállítjuk, szükség esetén raktározzuk a dekorációt, és a helyszínt az eredeti állapotában átadjuk.

Reméljük, minden  esetleges felmerülő kérdésre választ adtunk, ha mégsem így lenne, várjuk hívását, vagy e-mailjét!

info @artfour.hu
06304815223



Legutóbbi bejegyzések:

A jó ötletek nem a kukában landolnak
A jó ötletek nem a kukában landolnak!

Kiváncsi rá, mit jelent számunkra a dekoráció és a vizuális művészet három dimenzióban?

dekorációs látványterv és megvalósult irodadekoráció
Látványterv vs. Valóság

Ismeri a mondást, hogy a papír mindent elbír? Velünk kapcsolatban elfelejtheti! Büszkeségünk, hogy az általunk készített látványtervek és a megvalósított dekoráció, tökéletesen megegyezik.